Вертикальна інтеграція бізнесу
Вертикальна інтеграція бізнесу

від вирощування сировини до виробництва готової продукції

Вертикальна інтеграція бізнесу
Дотримання фінансових стандартів

прозора фінансова звітність та партнерство з BDO

Вертикальна інтеграція бізнесу
Проактивна соціальна та екологічна позиція

корпоративна програма підтримки працівників, інвестиції у сучасні та безпечні технології агровиробництва

Вертикальна інтеграція бізнесу
Євростандарти якості та безпеки

сертифікація ISO 9001:2015 та ISO 22000:2005

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Про холдінг

Ristone Holdings – один із провідних вертикально-інтегрованих і багатопрофільних агропромислових холдингів Південного Сходу України. Фундаментальними принципами діяльності холдингу є: орієнтація на результат, синергія взаємопов’язаних в технологічному ланцюжку підприємств холдингу, ефективність і динаміка розвитку, стабільність і успішність в досягненні поставлених цілей.

Наш підхід сформульований у слогані холдингу:

«Відповідальність перед людьми та природою»

Історія

Історія агрохолдингу почалася в 1998 році, коли на базі КСП «Приорілля» було створено перше приватне агропідприємство Дніпропетровської області: ТОВ «Агрофірма «Орільська». У 2007 році 9 агропідприємств об’єдналися в вертикально інтегрований холдинг.

Соціальна політика

Ми переконані, що будь-який успішний бізнес повинен формувати і реалізовувати активну соціальну політику. Це не тільки показник успішності, насамперед – це показник зрілості і відповідальності комерційної структури.

Напрями

Ristone Holdings – багатопрофільний агрохолдинг, діяльність якого охоплює такі напрямки: рослинництво, тваринництво, овочівництво, зберігання і переробка зерна, виробництво олії, шроту, пелет.

Відповідальність

Ristone Holdings керується українським законодавством, його нормами і положеннями. Всі підприємства холдингу дотримуються міжнародних стандартів і норм ведення бізнесу. Зокрема стандартів екологічної та соціальної стійкості Міжнародної фінансової корпорації (IFC); відповідальної фінансової, екологічної та соціальної політики Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР), інших міжнародних і європейських стандартів, відображених в умовах Угоди про Асоціацію між Україною та Європейським союзом.

Ristone Holdings сьогодні

Ми орієнтуємося на світові практики і адаптуємося до кращих із них, з огляду на унікальні особливості і можливості нашої компанії. Ми не боїмося змін, сприймаючи їх як нові можливості для розвитку. Ми покращуємо якість наших активів, впроваджуючи нові технології, високі стандарти управлінського менеджменту, оперативно реагуючи на запити ринку, підвищуючи фінансово-економічну ефективність роботи власних і позикових коштів.

26

агропідприємств у 3 областях України

65833 Га

загальний земельний банк

320

одиниць сільгосптехніки

30

тисяч голів свиней і ВРХ

5

тисяч кваліфікованих працівників

Новини

Наша місія

Наша місія – розвиток на території України сучасного, високотехнологічного, соціально-відповідального і сталого до викликів часу агрохолдингу. Об’єднані в Ristone Holdings агропідприємства усвідомлюють свою відповідальність перед людьми і природою.